lördag 3 april 2010

Glad påsk

Glad påsk på er alla! I helgen har vi besök från Pontevedra här i San Sebastian. Anas bror Ignacio med flickvän är här på visit. Vädret är lite varierande men i torsdags hade vi en rätt så solig dag, så vi passade på att ta en liten tur till Biarritz i Frankrike.

Får alltid sån lust att ha en segelbåt när havet visar sin vackraste sida. Tänk att kunna åka längs kusten från San Sebastian upp till Frankrike, ankra någonstans och äta lunch ute på båten.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Hittade din blogg via google! Verkar som om du kan vara lite av en expert inom det område vi försöker hitta information om... Jag och min sambo funderar på att åka till San Sebastian i juni och funderar lite över vädret. Staden i sig verkar ju helt underbar men tror du man kan räkna med att få åtminstone några dagar sol och bad? Och brukar temperaturerna ligga kring de svenska? Varmt i vattnet? Har tänkt att stanna ungefär en vecka. Med hopp om svar / Tone från Göteborg

Linder sa...

Hej,
Jodå i juni är det sommar för fullt och vattnet bukar vara riktigt angenämnt. Varmare än i Sverige är det men visst kan man få räkna på att det kan regna helt plötsligt också.