torsdag 25 september 2008

Hockeyfrilla


Som sagt tidigare sa var det brollop for ett tag sedan. Fotot ovan sa ar hela familjen och respektive samlade. Vi har inte skaffat internet hemma annu sa det blir lite si och sa med att ladda upp foton ibland.
Annars sa rullar livet pa i stilla mak har. Jobb fran 8 till 17:30 med 1,5 timmes lunchbreak vid 13:00. Langa luncher kan tyckas men det var inte lange sedan man hade tva timmar. Blir onodigt langt dock, man far ta tilfallet att surfa lite pa natet och uppdatera sig pa vad som hander i varlden. Bankkriser ar ju det stora samtalsamnet, aven har i Spanien.
Andra reflektioner: Hockeyfrillan maste ha sitt ursprung i Baskien. Den langa tofsen man hade i nacken nar man gick i mellanstadiet nagon gang pa 80-talet maste ha sitt ursprung har ocksa. Man behover inte knata runt mycket i stan forran man ser nagon med dylika frisyrer.

4 kommentarer:

Pär sa...

De Katalanska hockey-frillorna ligger inte långt efter. Jag tror jag sett ungefär 30 olika varianter på hår i nacken, tofsar, dredd, flätor, tofsar på sidorna, små tofsar på sidorn och så vidare. Gärna kombinerat med bisarra peircings i kinderna, pannan, näsan och bröstkorgen.

Linder sa...

Där också! Verkar vara hela norra delen av denna halvö som har hockey-frilla som historisk frisyr.

Anonym sa...

Jag tycker du och utom ska haka på trenden. Jag är helt övertygad om att ni skulle se helt underbara ut i hockeyfrilla.

Linder sa...

Blir att börja spara då.